UDRUGA SLIJEPIH
KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE
ŽUPANIJE

UDRUGA
PROJEKTI
KLUBOVI
LINKOVI
DOKUMENTI

08. travnja 2014. godine održana je 5. redovna i izborna skupština Udruge na kojoj je izabrano novo vodstvo Udruge.

09.04.2014. godine održana 5. redovna skupština Udruge slijepih Koprivničko – križevačke županije na kojoj su usvojeni izvještaji o poslovanju Udruge u 2013. godini i Operativni i Financijski plan za 2014., te novi statut Udruge.
Članovi skupštine pohvalili su rad Udruge u protekloj godini i izrazili zadovoljstvo financijskim poslovanjem u 2013. godini koja je bila najuspješnija do sad!

Nakon redovne skupštine održana je i Izborna skupština na kojoj je zbor članstva izabrao novo vodstvo koje će biti na čelu Udruge slijedeće četiri godine. Dosadašnja predsjednica gđa. Dragica Zlatar i tajnica gđa. Vesna Babić nakon tri mandata (12 godina) na čelu Udruge odlučile su se povući i svoje mjesto prepustiti mlađim naraštajima. Zbor članstva u superlativima je ocijenio njihov dugogodišnji volonterski rad na dobrobit Udruge, a najviše našeg članstva, ističući zdrave temelje i stabilnu financijsku situaciju Udruge koje ostavljaju u nasljeđe. I Dragica Zlatar i Vesna Babić i dalje će aktivno sudjelovati u radu Udruge, gđa. Zlatar kao zamjenica predsjednika, a gđa. Babić kao voditeljica Kluba slijepih žena i trogodišnjeg programa „Korak po korak“ financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nakon što se pristupilo glasanju, za novog predsjednika jednoglasno je izabran g. Ivica Ferenčić aktivan član Udruge, a za tajnicu Udruge, također jednoglasno, Maja Koren Golub, dugogodišnja videća djelatnica. Prisutni članovi aklamacijom su pozdravili izbor novog vodstva, a novoizabrani predsjednik u svom pozdravnom govoru zahvalio se svojim prethodnicama na izvrsnom radu, te članovima na ukazanom povjerenju ističući da će Udruga i dalje nastaviti putem koji su utrle bivše predsjednica i tajnica te da će se svim svojim srcem zalagati za prava slijepih osoba i poticati njihovu integraciju u društvo.