UDRUGA SLIJEPIH
KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKE
ŽUPANIJE

UDRUGA
PROJEKTI
KLUBOVI
LINKOVI
DOKUMENTI

U sklopu Jednokratne financijske podrške Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivom „Razvoj i podrška za sve“ Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije provela je edukacije za vodstvo i članove upravljačkih tijela Udruge.

Kroz 5 poludnevnih radionica: o mjerenju i upravljanju društvenim utjecajima, principima dobrog upravljanja organizacijom civilnog društva, osnovama financijskog poslovanja organizacije civilnog društva te komunikacije i odnosa s javnošću, predavači ACT grupe iz Čakovca svojim su znanjima i savjetima usmjerili rad Udruge prema još uspješnijem djelovanju.

Osim edukacije, kroz Jednokratnu financijsku podršku Ministarstva provedeno je mentorstvo i edukacija za uvođenje standarda kvalitete djelovanja organizacija civilnog društva propisanih od strane Ministarstva.

Ovim Programom doprinijeli smo povećanju kvalitete rada kako stručne službe tako i članova upravljačkih tijela Udruge koji su iz edukacija imali prilike čuti puno vrijednih informacija o upravljanju i radu civilnim organizacijama te svim elementima koji podižu kvalitetu.